Jobba hos oss

Vi som jobbar på Brandkåren Attunda tror på ett olycksfritt samhälle. För oss är den bästa olyckan den som aldrig sker.

Jobba hos oss

Därför behöver vi dig som vill vara med och driva vårt förebyggande arbete i våra sex medlemskommuner. Om olyckan ändå är framme så ska vi på ett säkert och effektivt sätt göra en insats och då behöver vi också dig som är utbildad brandman eller brandpersonal i beredskap.

Vill du arbeta för ett säkrare samhälle?

Visste du att vi har över 20 olika yrken inom Brandkåren Attunda? Här hittar du information om våra traditionella yrken brandman, brandingenjör och räddningstjänstpersonal i beredskap. Du kan även läsa om vilka utbildningar och personliga egenskaper du bör ha för att arbeta inom respektive yrke.

Lediga tjänster

Se alla lediga tjänster på Brandkåren Attunda.

Vill du göra din praktik hos oss?

Vi tar kontinuerligt emot praktikanter från SMO (Skydd mot olyckor), brandingenjörsprogrammet och RUB. Mer information och kontaktpersoner.

Våra värdeord

För att lyckas med vårt uppdrag har vi tillsammans tagit fram en gemensam värdegrund som formuleras genom fyra värdeord. Våra värdeord – mod, omtanke, respekt och professionalism vägleder oss i det dagliga arbetet med våra invånare, medarbetare, kollegor och partners. Läs mer om vår värdegrund.