Teater

Teater för förskole- och skolbarn tillhör en satsning som Brandkåren Attunda gör för utbilda barn i säkerhet. I år är det fjärde året i rad som man sätter upp teater på Knivsta brandstation under vecka 43.

2015

2016

Under 2016 kom det ca 1 000 barn från förskoleklasser och ettor i Knivsta kommun, uppdelade på sammanlagt sex föreställningar. Besökarna fick bland annat lära sig att ha flytväst på sjön och att det är viktigt att ha en fungerande brandvarnare hemma.

2017

För tredje året i rad, under vecka 43 (tisdag, onsdag och torsdag) är det dags för teaterföreställningen "Larmet går på Knivsta brandstation" på Knivsta brandstation efter ett nytt manus som brandmannen och projektledare Kristina Gissler skrivit. Nytt för i år är att pjäsen spelas av brandmän och livemusik av elever från Kulturskolan.

2018

För fjärde året i rad spelas teaterföreställningar på Knivsta brandstation under vecka 43. Manus har brandman och projektledare, Kristina Gissler skrivit. Pjäsen spelas av brandmän och livemusik av elever från Knivsta Kulturskola. Förra året kom det över 1 300 barn på föreställningarna.