Upplands Väsbys kommuns Trygghetspris till Ronnie Sundvall

Ronnie Sundvall som driver Runbygården tilldelas det nyinstiftade Trygghetspriset av Upplands Väsby kommun. Ronnie Sundvall får priset för att han i sitt arbete med fritidsgården skapar en sammanhållning och miljö där ungdomar känner sig trygga.

Bild Upplands Väsby kommun.

Ronnie Sundvall tilldelas priset med motiveringen: ”Ronnie har ett unikt sätt att umgås med eleverna, han bygger förtroendefulla relationer som gör att eleverna vänder sig till honom. Genom tydlighet och ett engagemang för alla ungdomar skapar han en sammanhållning utöver det vanliga där alla känner sig trygga. Han är en stor tillgång för Upplands Väsby kommun och Runby skola.”

Jag är väldigt glad och stolt över utmärkelsen, säger Ronnie Sundvall som presenterades som årets mottagare av priset i samband med nationaldagsfirandet på Hembygdsgården i dag.

– Ronnie Sundvall är en god förebild som förmår att skapa trygghet bland ungdomar. Vi hoppas med årets pristagare kunna stimulera andra till insatser som främjar den gemensamma tryggheten i Upplands Väsby, säger kommunstyrelsens ordförande Oskar Weinmar (M).

Juryn bestod av Oskar Weinmar (M), kommunstyrelsens ordförande, Mathias Bohman (S), oppositionsråd, Per-Ola Lindahl, tf kommundirektör, Daniel Wilhelmsson, Polisen, Elina Edin vår distriktschef i Upplands Väsby och Caroline Ankarström, brottsförebyggande strateg i Upplands Väsby kommun.

Läs hela nyheten på Upplands Väsby kommuns webbplats