Tack EuroPride-paraden 2018

För oss är det viktigt att visa stöd för alla människors lika värde och att våra organisationer är för mångfald och jämställdhet. Vi vill visa att räddningstjänsten i Sverige har gjort slut med fördomar och står upp för alla människors lika värde. Vi är en räddningstjänst för alla.

Lördag den 4 augusti kl. 13.00 gick paradstarten där Brandkåren Attunda deltog tillsammans med Sveriges räddningstjänster, Nätverket jämställd räddningstjänst (NJR) och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB).

Stockholm Pride och pridetåget är Sveriges största manifestation för mänskliga rättigheter och en fantastisk folkfest i glädjens och kärlekens tecken som flera av våra medarbetare valt att delta i, för att visa att vi står upp för alla människors lika värde och att alla ska ha rätt att älska den de vill.

Varje dag, timme och året runt jobbar vi för att skapa ett tryggare samhälle, vi har ett brett och viktigt uppdrag. I sommar har hanteringen av skogsbränder haft högsta prioritering, vilket också påverkade deltagandet. Läs mer.

Stort tack för en fantastisk prideparad, som var den största hittills med omkring 60 000 personer som tågade genom centrala Stockholm för att visa sitt stöd för HBTQ-rättigheter. Läs mer om EuroPride-paraden.

Fler bilder finns på vår Facebooksida.