Succé för Brandgympa

Intresset för Brandgympa har varit över förväntan. Stort tack till alla förskolor och skolor som har beställt en brandbox. Under förra veckan lanserade Brandkåren Attunda Brandgympa i våra medlemskommuner.

De första två dagarna kom det in cirka 150 beställningar, vilket vi tycker är jättekul att så många förskolor och skolor vill vara med och testa Brandgympa. Brandgympa har två olika program, som vänder sig till förskolebarn 3-6 år och skolbarn 6-9 år.

Vad händer nu

Vi packar brandboxar för fullt, men det kan 1-3 veckor innan brandboxarna är klara för leverans eller upphämtning. I första hand packas brandboxar för hämtning på brandstationerna. Leverans av brandboxen kommer i första hand ske på vardagar klockan 8.00–17.00.

Beställning

OBS! Endast en beställning per förskola eller skola. Det för att underlätta för oss att kunna packa varje box med rätt innehåll. Vi ser också gärna att ni hämtar boxen på brandstationen om möjligt. För de förskolor och skolor som har skickat flera intresseanmälningar kommer vi behöva kontakta och stämma av antalet broschyrer osv.

Om Brandgympa

Brandgympa erbjuder barnen ett upplevelsebaserat sätt att lära sig mer om brandskydd genom fysiska och grovmotoriska övningar till exempel stå på ett ben eller hoppa 1-1-2. Läs mer

Mer information

Kontakt

Om du har frågor kontakta Brandkåren Attunda på telefon: 08-594 696 00 eller e-post: bokning@brandkaren-attunda.se.