Räddningstjänstpersonal i beredskap

Vill du göra en insats för samhället? Brandkåren Attunda söker räddningstjänstpersonal i beredskap till Knivsta, Sigtuna och Upplands-Bro. Vi erbjuder ett omväxlande arbete för dig som är flexibel, har empatisk förmåga och är initiativrik. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar vår värdegrund: mod, omtanke, respekt och professionalism.

Din roll

Som räddningstjänstpersonal i beredskap arbetar du med räddningstjänstuppdrag, stationsarbete med mera.

Krav

• Beredskap var fjärde vecka.
• Anspänningstiden är 5 minuter och därför behöver du bo eller arbeta nära brandstationen.
• Guldboj (intyg max ett år gammalt).
• Rullbandstest för nyanställning enligt Arbetsmiljöverkets (AFS) Medicinska kontroller i arbetslivet 2005:6, lägst 200W (intyg max tre månader gammalt).

Meriterande

• Skydd mot olyckor (SMO).
• Myndigheten för skydd och beredskaps (MSB) utbildning Räddningsinsats.
• Erfarenhet från hantverksyrke.
• Körkort med behörighet C.
• Förarintyg båt (gäller för sökande till Upplands-Bro).

Övrigt

I Knivsta och i Upplands-Bro gäller beredskap på kvällar, nätter och helger. I Sigtuna gäller beredskap hela dygn med möjlighet till att differentiera beredskapen. Vi tillämpar 6 månader provanställning.

Arbetsrelaterade tester och intervjuer kommer att genomföras 5-7 april. Anställningen kommer att påbörjas i maj/juni.

Om oss

Brandkåren Attunda är en räddningstjänst inom Stockholmsregionen, som tillsammans med andra skapar ett säkrare och tryggare samhälle. Vi ökar människors förutsättningar att förebygga och agera vid olyckor och kriser i samhället.

Brandkåren Attunda har cirka 270 anställda inom medlemskommunerna Järfälla, Knivsta, Sigtuna, Sollentuna, Upplands-Bro och Upplands Väsby. Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter stort värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Läs mer om oss: http://www.brandkaren-attunda.se

Vid frågor

Tomas Wrådhe, distriktschef Knivsta och Upplands-Bro, 070-421 03 40.
Per Jonsson, distriktschef Sigtuna, 070-684 48 31. 

Fackliga företrädare nås via växel: 08-594 696 00
Christian Skeppar (Kommunal)
Thomas Nyberg (Vision)
Ove Engelkrans (BRF) 

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och intyg senast den 26 mars. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Skicka ansökan genom att klicka här nedan. Tillsättningen kommer att föregås av intervju och arbetsrelaterade tester.

Skicka ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!