Leder du en räddningstjänst för alla? Informationsbrev från NJR nr 6

Torsdag den 13 september får samtliga chefer i svensk räddningstjänst det sjätte informationsbrevet från Nätverket jämställd räddningstjänst (NJR).

Leder du en räddningstjänst för alla? Är du en ledare som skapar framtidens räddningstjänst? Brandkåren Attunda med Ida Texéll i spetsen ser fram emot att få möta dig och din organisation i NJR. Läs informationsbrevet.

Kom och lyssna

Anmäl dig till den första nordiska samverkans-konferensen i Malmö den 6-7 november på temat jämställdhet och mångfald samt personal- och kompetensförsörjning i räddningstjänsten. Läs mer: https://bit.ly/2NalWKm.

Vill du veta mer om NJR och verksamhetsåret 2018 – kom till Nässjö den 13 december då NJR tillsammans med MSB, SKL och Höglandets räddningstjänstförbund bjuder in till ett jämställdhetsseminarium: Att styra och leda till en räddningstjänst för alla. Läs mer: https://bit.ly/2CSf8w3.

Om NJR

Nätverket jämställd räddningstjänst (NJR) bildades 2013 och verkar för en jämställd räddningstjänst med en inkluderande arbetsplatskultur där alla kan trivas och känna sig trygga och välkomna. Nätverket arbetar också för en räddningstjänst som levererar ett jämställt medborgarbemötande. Huvudansvaret för att driva NJR skiftar varje år. 2018 är det Brandkåren Attunda som har ansvaret med Ida Texéll, förbundsdirektör/räddningschef som ordförande. Läs mer.

Medlemskap 

Det kostar 1 000 kr per år/organisation. Medlemslistan 2018-05-26.

Mer information

Webbplats njr.nu.