Leder du en räddningstjänst för alla? Informationsbrev från NJR nr 5

Tisdag den 5 juni får samtliga chefer i svensk räddningstjänst det femte informationsbrevet från Nätverket jämställd räddningstjänst (NJR).

Leder du en räddningstjänst för alla? Är du en ledare som skapar framtidens räddningstjänst? Brandkåren Attunda med Ida Texéll i spetsen ser fram emot att få möta dig och din organisation i NJR. Läs informationsbrevet.

Kom och lyssna

Under sommaren arrangerar NJR och MSB, tre seminarier. Välkommen till:
Järvaveckan om olyckor, kön och risk den 15 juni, kl 18.00-19.00. Läs mer: https://bit.ly/2IG4CdM.
Almedalen om ledarskap i förändring den 2 juli, kl 10.45-11.15 & 11.30-12.00. Läs mer: https://bit.ly/2kQuLse.

Om NJR

Nätverket jämställd räddningstjänst (NJR) bildades 2013 och verkar för en jämställd räddningstjänst med en inkluderande arbetsplatskultur där alla kan trivas och känna sig trygga och välkomna. Nätverket arbetar också för en räddningstjänst som levererar ett jämställt medborgarbemötande. Huvudansvaret för att driva NJR skiftar varje år. 2018 är det Brandkåren Attunda som har ansvaret med Ida Texéll, förbundsdirektör/räddningschef som ordförande. Läs mer.

Årsmöte

Onsdags den 23 maj genomfördes ett välbesökt årsmöte på Clarion Hotel Post i Göteborg. Det var det mest besökta årsmötet hittills med 18 personer, trots att det krockade med programmet på Brand 2018. Stort tack alla för ett bra möte! Läs mer

Medlemskap 

Det kostar 1 000 kr per år/organisation. Medlemslistan 2018-05-26.

Mer information

Webbplats njr.nu.