Kommunikationsassistent

Brandkåren Attunda söker en tillfällig kommunikationsassistent på 3 månader med chans till förlängning. Att arbeta med kommunikation hos Brandkåren Attunda innebär att du kommer att få arbeta med allt från webb (intern och extern), sociala medier till trycksaker, extern och intern kommunikation, fotografering och bild- och filmredigering m.m.

Arbetsbeskrivning/arbetsuppgifter

Du kommer arbeta tillsammans med och arbetsledas vår kommunikationsstrateg med kommunikationsarbetet med uppgifter så som fotografering, bildredigering, uppdatering av intranät, bidra med nyhetsflöde och framtagande av texter med mera.

Kvalifikationer

Vi tror att du har en utbildning inom kommunikation eller liknande. Detta är en unik möjlighet för dig som är nyutexaminerad eller ny inom kommunikation och vill införskaffa dig erfarenhet i branschen. Du bör ha mycket god datorvana och är van vid att arbeta i olika system. I denna roll är det självklart att du är duktig på att uttrycka dig i skrift. Brandkåren Attunda fäster stor vikt vid personliga egenskaper och samarbetsförmåga.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är mångsidig, flexibel, kreativ och inte rädd för utmaningar. Det är bra om du har kunskap i Adobeprodukter, Office-paketet, html, att skriva m.m. Det är viktigt att du har en positiv inställning och inte rädd för utmaningar. Du är ansvarsfull, noggrann och tycker om att samarbeta med andra. Det är också en fördel om du har körkort.

Ansök

Skicka CV med ett kort personligt brev till oss, gärna med ett antal arbetsprover senast den 22/4 till e-post. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För frågor kontakta Veronica Stolt, kommunikationsstrateg på e-post eller mobil 070-421 33 06.