Intresserad av en kommunikativ praktikplats?

Brandkåren Attunda är en modern räddningstjänst inom Stockholmsregionen, som tillsammans med andra skapar ett säkrare och tryggare samhälle. Vi ökar människors förutsättningar att förebygga och agera vid olyckor och kriser i samhället. Vi har cirka 270 anställda fördelade inom våra sex medlemskommuner Järfälla, Knivsta, Sigtuna, Sollentuna, Upplands-Bro och Upplands Väsby.

Söker du en mångsidig praktikplats där du får chans att prova olika arbetsuppgifter? Brandkåren Attunda söker en praktikant till sin kommunikationsavdelning i Sollentuna till hösten. Eftersom det är en liten avdelning, innebär att du kommer att få arbeta med allt från webb och sociala medier till trycksaker, extern och intern kommunikation, grafisk profil, uppdatering intranät och vara med att bygga ny webbplats och nytt intranät, fotografering och bild- och filmredigering m.m.

Vi söker dig som är mångsidig, flexibel, kreativ och inte rädd för utmaningar. Det är bra om du har kunskap i Adobeprodukter, Office-paketet, html, att skriva m.m. Det är också en fördel om du har körkort. Du ska minst kunna arbeta i 10 veckor och praktikperioden ska kunna kopplas till en utbildning. Praktiken är obetald. Beskriv i din ansökan varför du vill göra praktik hos Brandkåren Attunda och vilka förväntningar du har på din praktik. Skicka din CV med ett kort personligt brev till oss, gärna med ett antal arbetsprover senast den 15/9 till e-post: jobb@brandkaren-attunda.se.

För frågor kontakta kommunikatör, Veronica Stolt på mobil 070-421 33 06 eller e-post veronica.stolt@brandkaren-attunda.se.