Insamlingen till Anders Swärds familj

Den 9 februari omkom vår kollega och vän Anders Swärd tragiskt efter en olycka vid insats. Efter en omfattande insamling till minne av honom har pengarna nu överlämnats till familjen.

Förbundsdirektör Ida Texell, distriktschef Thomas Landberg och ekonomichef Leif Lorentzon träffade Helena Swärd tidigare i veckan för att informera henne om den stora uppslutningen som resulterat i 286 500 kronor att överräcka till familjen. Bidragen har kommit från privatpersoner, föreningar och kollegor från hela Sverige, men också från andra länder. Helena sänder sitt varmaste tack till allmänheten som stöttat henne och barnen med både bidrag, kondoleanser och omtanke.

Ett önskemål från Helena är att fler ska dela med sig av sina minnen om Anders. Hon vill främst att barnen får möjligheten att höra de historier och anekdoter som finns där ute, för att de ska få behålla en tydlig bild av sin pappa även när de växer upp. Om du har ett minne eller en anekdot - stort som smått - som du kan dela med dig av, hör då av dig till Thomas Landberg. Han ser till att familjen får ta del av dem.

Kontakta Thomas Landberg via telefon 08-594 697 60 eller e-post: thomas.landberg@brandkaren-attunda.se 

Det går fortfarande att bidra till insamlingen, men den kommer att stängas ned senare under året.

Mer information om insamlingen i tidigare nyhet (länk)