Inbjudan medlemsmöte NJR

Välkommen till Nätverket jämställd räddningstjänst (NJR) medlemsmöte måndag den 10 december, kl 9.30-16.00 där vi tillsammans för dialog om hur vi kan utveckla svensk räddningstjänst. Ta chansen att bidra och påverka NJR! Inbjudna är medlemmar i NJR. Anmäl dig senast den 23 november.

Att styra och leda en räddningstjänst för alla

Välkommen till Nätverket jämställd räddningstjänst (NJR) medlemsmöte måndag den 10 december, kl 9.30-16.00 där vi tillsammans för dialog om hur vi kan utveckla svensk räddningstjänst. Ta chansen att bidra och påverka NJR! 

Dagen innehåller även inspirationsföreläsningar och paneldebatter om ledarskap för framtidens räddningstjänst. Lyssna på unga ledares röster och tankar kring chefs- och ledarskap. SKL och Sobona bidrar med omvärldsspaning och MSB presenterar en ny handbok för jämställd räddningstjänst.

Inbjudan som PDF.

Plats

SKL, Hornsgatan 22, Stockholm. Lokal Hörsalen.

Anmälan

Senast den 23 november på https://www.lyyti.fi/reg/medlemsmote-NJR. Seminariet är kostnadsfritt för medlemmar i NJR och det bjuds på fika och lunch under dagen.

OBS! Hörsalen rymmer 60 personer. Om vi når maxantalet deltagare förbehåller vi oss rätten att fördela platserna så att alla medlemsorganisationer kan vara representerade. Eftersom det är begränsade platser är det viktigt att du avanmäler dig om du får förhinder så fort som möjlighet.