Fastighetsansvarig

Brandkåren Attunda söker nu en fastighetsansvarig som ansvarar för teknisk förvaltning. Vi erbjuder ett omväxlande arbete för dig som har en god förmåga att jobba långsiktigt, strukturerat och har förmågan att hitta lösningar.

Som person är du serviceinriktad och drivs av att hjälpa kollegor. Du kommer att ha möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

Den tekniska enheten består av 11 personer som tillsammans ansvarar för fastigheter, IT, fordon, operativ utrustning och teknikutveckling. Du kommer att ha hela Brandkåren Attunda som verksamhetsområde, och utgår ifrån Upplands Väsby brandstation.

Din roll

Du kommer att ansvara för underhållsplanering, felavhjälpande underhåll och se till att besiktningar, service och försäkringsärenden genomförs. Du kommer även att ha egen budget. Vidare kommer du att medverka i upphandlingar och ha kontakt med leverantörer.

Krav

  • Eftergymnasial utbildning fastighetsdrift-drifttekniker
  • Minst 5 års erfarenhet av teknisk fastighetsskötsel
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B-körkort

Meriterande

  • Du har praktisk erfarenhet av och behörighet inom el- och vvs-installationer
  • Kompetens inom styr och regler
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • Erfarenhet av budgetansvar
  • C-körkort

Övrigt

Arbetstiderna är kontorstid och akut felavhjälpning kan förekomma utanför ordinarie arbetstid i enstaka fall.

Om oss

Brandkåren Attunda är en räddningstjänst inom Stockholmsregionen, som tillsammans med andra skapar ett säkrare och tryggare samhälle. Vi ökar människors förutsättningar att förebygga och agera vid olyckor och kriser i samhället.

Brandkåren Attunda har cirka 270 anställda inom medlemskommunerna Järfälla, Knivsta, Sigtuna, Sollentuna, Upplands-Bro och Upplands Väsby. Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter stort värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Läs mer om oss: http://www.brandkaren-attunda.se

Vid frågor eller funderingar

Frågor om tjänsten kan göras till Kenneth Bergqvist, Teknisk chef, 08-594 696 26.
Facklig företrädare Vision, Thomas Nyberg, 08-594 696 24.

Ansökan

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar vår värdegrund: mod, omtanke, respekt och professionalism.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV, personligt brev samt intyg från utbildning senast den 30 april. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Skicka ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!