Brandkåren Attundas förbundsdirektör utnämnd till Årets ledare

Igår den 24 november utsågs Ida Texéll, förbundsdirektör på Brandkåren Attunda till Årets ledare 2015 på Framtidsgalan som arrangerades mellan Vision, SKL, Stockholm Stad, Västerås stad, Framtidsverket och HRM AB. Det var en inspirerande dag med många spännande föreläsare och nominerade på Oscarsteatern i Stockholm.


– Det har varit en stor ära att få leda Brandkåren Attundas förändringsresa för att möta framtidens krav. Jag tycker att utmärkelsen symboliserar att vi är ett team som varje dag försöker göra vårt allra bästa och vara positiva och stå upp för andra. För mig handlar livet om att vara en bra medmänniska och göra gott där godhet föder godhet. Ledarskap för mig är inte bara vad du säger eller gör, det är hur du får människor att känna sig, säger Ida.

"Ida Texéll leder med stort engagemang, glädje, kunskap och stort hjärta. Hon utvecklar framtidens räddningstjänst tillsammans med alla sina medarbetare. Hon har lyckats ta räddningstjänsten till det nyare och modernare", skriver Framtidsverket på sin webbplats.

Framtidsgalan arrangeras av Framtidsverket som bildades 2012 som en gemensam satsning för att öka kunskapen och attraktionskraften för jobben inom offentlig sektor. Framtidsverket arbetar bara för och med offentlig sektor över hela Sverige.

I juryn ingick representanter från Sveriges kommuner och landsting (SKL), Västerås stad, Framtidsverket och HRM Affärsutveckling.

Mer information

Framtidsverket - finalisterna i kategorin årets ledare
Framtidsverket – samtliga finalister