Brandkåren Attunda söker vikarierande distriktschef Sollentuna

Brandkåren Attunda verkar för att skapa ett tryggare och säkrare samhälle. Vi är en organisation som har förändrats under det senaste året och där förändringsprocessen fortsätter. Vi strävar efter att skapa en värderingsstyrd organisation där nytta och resultat är i fokus. Vi söker medarbetare som är kreativa, handlingskraftiga, modiga och omtänksamma.

Vi söker distriktschef för ett föräldravikariat ca 1 år. Placering är i Sollentuna med start 1 oktober 2015 eller enligt annan överenskommelse. Rekryteringen pågår kontinuerligt från första ansökningsdatum. Efter att föräldravikariatet löper ut kan vi komma att erbjuda dig en annan tjänst utifrån verksamhetens behov.

Distriktschef i Brandkåren Attunda

Vårt ledarskap ska präglas av den gemensamma värdegrunden, resultatorientering och personlig omtanke. Att vara chef är ett kvalificerat arbete som kräver kompetenta och mogna personer som leder med vår värdegrund som kompass. Brandkåren Attundas värdegrund är mod, omtanke, professionalism och respekt.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Budget och intäkter inom distriktet.
  • Personalansvar för fyra skiftgrupper samt handläggare för myndighetsutövning.
  • Medarbetarsamtal och lönesättning.
  • Planera och följa upp distriktets aktiviteter.
  • Kontakter med kommunen och övriga samhällsaktörer.

Läs hela ansökan.

Övriga upplysningar

Martin Öhrstedt, produktionschef, 070-421 03 53. 

Din ansökan med CV och personligt brev mailas till: jobb@brandkaren-attunda.se senast 31/8 2015. Märk din ansökan med ”Distriktschef”.