Brandkåren Attunda söker två brandingenjörer

För att kunna möta framtidens krav söker vi nu två brandingenjörer som vill utveckla vår verksamhet. Brandkåren Attunda är en organisation som erbjuder flera olika karriärvägar. Nu söker vi dig som gillar utmaningar och som vill leda och bidra i utveckling.

Brandkåren Attunda är en organisation i norra Stockholm med 270 anställda som levererar service i sex medlemskommuner. Tillväxtområdet är expansivt och många företag och verksamheter etableras varje år inom Brandkåren Attundas geografiska område. Vårt uppdrag är att skapa det olycksfria samhället och nära samarbete med kommunen och invånarna är viktigt i vårt uppdrag. Den bästa olyckan är den som inte sker!

Brandingenjör kvalificerad handläggning

Den ena tjänsten (brandingenjör kvalificerad handläggning) är inriktad på kvalificerad handläggning med möjlighet att på sikt ingå i vårt operativa system. Vi söker dig som gillar att ta ansvar och som ser helheter. Du har kanske erfarenhet från projektering sedan tidigare och vill bidra för att skapa ett säkert samhälle.

Brandingenjör kvalificerad handläggning med operativ ledningsfunktion

Brandkåren Attunda har behov av att inom snar framtid förstärka vårt operativa ledningssystem vilket gör att den andra tjänsten (brandingenjör kvalificerad handläggning med operativ ledningsfunktion) vänder sig till dig som vill kombinera kvalificerad handläggning i kombination med att ganska omgående ingå i vårt operativa ledningssystem. Vi söker dig som är en trygg ledare och som har erfarenhet från ledning antingen från insatsledning eller systemledning.

Läs hela annonsen. Din ansökan med cv mejlas till: jobb@brandkaren-attunda.se. Märk din ansökan med ”Brandingenjör” och ange vilken av tjänsterna du söker. Sista ansökningsdag är den 3 mars 2015.