Brandkåren Attunda söker en gruppledare

Till distriktet Upplands Väsby söker vi nu en gruppledare. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete!

Brandkåren Attunda är en räddningstjänst inom Stockholmsregionen, som tillsammans med andra skapar ett säkrare och tryggare samhälle. Vi ökar människors förutsättningar att förebygga och agera vid olyckor och kriser i samhället. Vi har cirka 270 anställda fördelade inom våra sex medlemskommuner Järfälla, Knivsta, Sigtuna, Sollentuna, Upplands-Bro och Upplands Väsby. Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter stort värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvaliteter mångfald tillför verksamheten. Därför ser vi gärna kvinnliga sökande och personer med annan mångkulturell erfarenhet.

Gruppledare är en ledarroll i Brandkåren Attunda
Vårt ledarskap ska präglas av den gemensamma värdegrunden, resultatorientering och personlig omtanke. Att vara ledare är ett kvalificerat arbete som kräver kompetenta och mogna personer som leder med vår värdegrund som kompass.

Läs hela annonsen

Frågor om tjänsten

För frågor om tjänsten: Thomas Liljedahl, distriktschef, mobil 070-377 62 47.
För fackliga frågor: Christian Lindström, facklig företrädare, Kommunal, mobil 070-648 81 12.

Ansökan

Skicka CV, personligt brev och intyg för rullbandstest till jobb@brandkaren-attunda.se senast 14/2 2016. Märk din ansökan med "Gruppledare".

Vi ser fram emot din ansökan!