Brandkåren Attunda söker brandmän för sommaren

Vi söker ett tiotal brandmän som sommarvikarier till våra heltidsstationer. Anställningen inleds med introduktionsutbildning innan sommaren.

Brandkåren Attunda är en modern räddningstjänst inom Stockholmsregionen, som tillsammans med andra skapar ett säkrare och tryggare samhälle. Vi ökar människors förutsättningar att förebygga och agera vid olyckor och kriser i samhället. Vi har cirka 270 anställda fördelade inom våra sex medlemskommuner Järfälla, Knivsta, Sigtuna, Sollentuna, Upplands-Bro och Upplands Väsby.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och har självinsikt. Du kan och vill samarbeta, har en vilja att utveckla både dig själv och verksamheten. Du har också förmågan att sätta dig in i någon annans situation. Positiv särbehandling kan komma att tillämpas vid behov. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. Vi vill vara en arbetsplats där vi tar tillvara på olikheter därför är det meriterande om du har språkkunskaper eller kulturell kompetens. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Läs hela annonsen och skicka din ansökan till jobb@brandkaren-attunda.se senast 2 januari.