Brandingenjör sommaren 2017

Vi söker dig som är intresserad av byggnadstekniskt brandskydd och har kunskaper inom byggreglerna. Under sommaren kommer du jobba självständigt under handledning med inventering av brandskyddet. Vi tror att du har god initiativförmåga och kan möta våra invånare på ett representativt sätt för Brandkåren Attunda. Ansök senast den 5 februari.

Brandkåren Attunda söker brandingenjörselev för projektanställning under sommaren 2017

Brandkåren Attunda är en räddningstjänst inom Stockholmsregionen, som tillsammans med andra skapar ett säkrare och tryggare samhälle. Vi ökar människors förutsättningar att förebygga och agera vid olyckor och kriser i samhället. Vi har cirka 270 anställda fördelade inom våra sex medlemskommuner Järfälla, Knivsta, Sigtuna, Sollentuna, Upplands-Bro och Upplands Väsby. Vi arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter stort värde på de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Med jämna mellanrum brinner det i radhus, precis som i övriga typer av hem. Radhusbränder medför dock i flera fall stora egendomsskador då det ofta finns svårigheter med att begränsa branden till den ursprungliga bostaden i en radhuslänga. Det är tyvärr ofta fel i avskiljningen på vinden, antingen p.g.a. felaktig projektering, felaktigt utförande eller p.g.a. bristande underhåll. Brandkåren Attunda har därför valt att göra en särskild satsning för att försöka hjälpa till att förbättra brandskyddet i radhusområdena i vårt förbunds medlemskommuner. Arbetet har pågått under sommaren 2015 samt 2016 och vi vill nu fortsätta arbetet.

Kravprofil

  • Minst två terminer från Brandingenjörsprogrammet (uppnått 60 hp till sommar 2017)
  • B-körkort

Meriterande

  • Ideellt engagemang

Anställningsform är heltid, cirka 7 veckor.

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV, personligt brev samt intyg som visar på uppnådda högskolepoäng (Ladokutdrag) senast den 5 februari. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Skicka ansökan genom att klicka här nedan.

Skicka ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!