Är du kvinna, jobbar i räddningstjänsten och medlem i KIRtj? Glöm inte att anmäla dig

Välkommen till nätverksträff i två dagar, den 9-10 oktober på Scandic Upplands Väsby (utanför Stockholm) med nätverket Kvinnor inom räddningstjänsten (KIRtj) i samarbete med Brandkåren Attunda. Kom och möt dina kollegor från hela Sverige. Nytt för i år är att alla kvinnor räddningstjänsten är välkomna och du behöver vara medlem.

Inbjudan KIRtj

Inbjudan till nätverksträff

Tisdag den 9 oktober kl 12.00 till onsdag den 10 oktober kl 15.30.
Plats: Scandic Upplands Väsby.
Adress: Hotellvägen 1, 194 35 Upplands Väsby.

Program

Det blir två dagar fyllda med föreläsare och aktiviteter men även tid för diskussioner och mingel. Inbjudan som PDF - preliminärt program (PDF).

Medlemskap

Vi är en ideell förening med styrelse. Varje år arrangeras det en nätverksträff som roterar mellan de räddningstjänster som är samarbetspartners. I år ansvarar Brandkåren Attunda för nätverksträffen.

Avgift

För att kunna delta på de årliga medlemsträffarna måste man vara medlem i KIRtj. Kostnaden för nätverksträffen är medlemsavgiften på 200 kronor och gör att man kan delta på de årliga nätverksträffarna som man betalar in på BG 724-1441, glöm inte skriva ditt namn och när du skickar in betalningen. Som medlem är konferensavgiften betald (inkl. logi och mat). I priset ingår fyrbäddsrum. För stödmedlemmar/ej medlem: full avgift.

Anmälan

Anmäl dig på www.lyyti.in/kirtj senast den 28 augusti. Glöm inte att betala anmälningsavgiften till föreningen.

Kontakt

Kristina Gissler eller Catharina Wennström på telefon 08-594 696 00 eller e-post.

Om KIRtj

Nätverket kvinnor inom räddningstjänsten (KIRtj) är en förening som startades 2011 för att skapa ett forum där man kan finna information om/för kvinnor inom räddningstjänsten och förbättra förutsättningarna för kvinnorna inom yrket. Nytt för i år är också att administrativ personal är välkomna. Föreningen har till ändamål att bevaka och påverka hur kvinnor bemöts inom räddningstjänsten och på det sättet vara med och påverka branschens utveckling. Läs mer på kirtj.se.